فعالیت ۹واحد پرورش شترمرغ
سالانه حدود ۲هزار جوجه شترمرغ در گیلان تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹واحد پرورش شترمرغ در استان سالانه حدود ۲هزار جوجه تولید می کند.
علی درجانی افزود: از این تعداد ۸واحد پرواری با ظرفیت ۶۴۰قطعه و ۱واحد مولد با ظرفیت ۹۰قطعه در استان فعالیت می کند.
وی گفت: کارخانه مولد رضوانشهر از سال۷۶ آغاز به کار کرده و سالانه توانایی تولید ۲هزار قطعه جوجه شترمرغ را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال های گذشته هزار و ۲۵۰ قطعه جوجه شترمرغ به کشورهای ارمنستان، عراق، تاجیکستان و آذربایجان صارد شده است افزود: علاوه بر جوجه، از گوشت، پوست، روغن و پر این پرنده نیز در داخل کشور استفاده می شود.
علی درجانی همچنین گفت: سال گذشته حدود ۵۰تن گوشت شترمرغ تولید کردیم که ۲۰تن از گوشت تولید شده به خارج از استان صادر شد.
گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی، افراد دچار چربی خون بالا چاقی و همچنین برای افرادی که دچار کم خونی هستند، غذای مناسب است.
برچسب ها :پرورش شترمرغ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰